loader image

Date

Oct 06 2020
Expired!

Time

7:00 pm

TangoLab: Henrik Sandås

Matkustusrajoituksista johtuen TangoLabin ohjelma muuttuu. Marcelo Nisimanin sijasta kuulemme suurenmoisen tangotulkin Henrik Sandåsin solismia otsikolla LIBERTANGO!
Henrik Sandåsilla ja hänen bandoneonillaan on oma, ainutlaatuinen paikkansa tämän päivän kansainvälisessä musiikkimaailmassa. Hänen kokonaisvaltainen muusikkoutensa ja puhutteleva soittotyylinsä ovat herättäneet ihastusta ja arvostusta ympäri Eurooppaa ja Etelä-Amerikkaa. Sandås onkin yksi Euroopan kysytyimmistä tango nuevo –spesialisteista.
Tällä kertaa Sandås kattaa TangoLabin musiikillisen illallispöydän argentiinalaisittain: vanhempia tangoklassikoita, folklorea ja tango nuevoa Gardelista Piazzollaan. Luvassa herkkää tunnelmointia ja intohimoista tunteen paloa. Tervetuloa nauttimaan!
TangoLab on BMusicin tuottama musiikkilaboratorio, jossa luodaan yleisölle ainutlaatuisia musiikkikokemuksia. TangoLab tarjoaa kuulijoilleen paljon enemmän kuin mitä sanan ”tango” perinteisesti ymmärretään tarkoittavan. Sana tango on peräisin latinan kielestä ja se tarkoittaa ”kosketusta”, ja yleisön koskettaminen musiikilla onkin nimenomaan TangoLabin tavoitteena.
Tervetuloa kokemaan mitä kaikkea tango voi olla ja ennen kaikkea, mitä et kuvitellutkaan sen voivan olevan!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *