loader image

Date

Nov 03 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 9:00 pm

Masa Orpana, Tampere Jazz Orchestra Revisited: Tribute to Kari Komppa

Masa Orpana

Masa Orpana on esiintynyt sooloartistina lukuisilla festivaaleilla, klubeilla ja tunnetuissa konserttipaikoissa ympäri maailman.

Alun perin Kangasalla syntynyttä Orpanaa pidetään sekä Suomen yhtenä lahjakkaimmista tenorisaksofonin soittajista, että monipuolisimmista puupuhaltajista. Orpana on työskennellyt yhdessä lukuisten pitkän linjan artistien kanssa, joista esimerkkeinä mainittakoon Diz Watson, Tony Uter, Junior Watson, Jo’ Buddy, Ismo
Haavisto ja Eero Raittinen.

Orpanan yksi tämän hetkisistä omista yhtyeistä kantaa nimeä Masa Orpana Honk ja hänen muista produktioistaan mainittakoon mm. Anssi Tikanmäki -Orchestra, Jazzmuseo, Wiley Cousins Band ja Rakka.

Tampere Jazz Orchestra

Tampere Jazz Orchestra oli 1980-luvun alkuvuosina toiminut orkesteri, joka oli koottu ajan parhaista pirkanmaalaisista jazzorientoituneista muusikoista. Orkesterin johtajana ja säveltäjänä toimi Kari Komppa, joka sai Jazzliiton Yrjö-palkinnon vuonna 1982. Orkesteri esiintyi samana vuonna Pori Jazzin pääkonsertisssa ja levytti tuon materiaalin vuonna 1984 albumille Makumoka. Tämän illan orkesterissa alkuperäisestä kokoonpanosta ovat mukana saksofonisti-huilisti Yrjö Punkari ja kosketinsoittaja Heikki J Heinonen. G Livelabissa esiintyvä orkesteri on koottu vartavasten esittämään Makumoka-levyn materiaalia ja osoittamaan arvostusta Kari Kompan sävellystyölle ja tamperelaisen jazzin menneille vuosille.

Aiemmista tiedoista poiketen Lucjan Czaplicki on valitettavasti estynyt esiintymästä konsertissa. Konsertin aloittaa tämän sijaan Trio More Yes, jonka muodostavat Saku Järvinen (piano), Pirkka Isotalo (kontrabasso) ja Tomi Hyttinen (rummut).

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Konsertti on ikärajaton.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *