loader image

Date

Nov 11 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 9:00 pm

Masa Orpana & Jazzmuseo, Konsertin teemana luonto

Masa Orpana

Masa Orpana on esiintynyt sooloartistina lukuisilla festivaaleilla, klubeilla ja tunnetuissa konserttipaikoissa ympäri maailman.

Alun perin Kangasalla syntynyttä Orpanaa pidetään sekä Suomen yhtenä lahjakkaimmista tenorisaksofonin soittajista, että monipuolisimmista puupuhaltajista. Orpana on työskennellyt yhdessä lukuisten pitkän linjan artistien kanssa, joista esimerkkeinä mainittakoon Diz Watson, Tony Uter, Junior Watson, Jo’ Buddy, Ismo Haavisto ja Eero Raittinen.

Jazzmuseo

Jazzmuseo on Tampereella vuonna 2012 perustettu jazzyhtye. Yhtyeeseen kuuluvat saksofonisti Masa Orpana, kitaristi Lauri Hannu, pianisti Arto Piispanen ja basisti Ville Rauhala. Yhtye esiintyi aluksi soittajien omilla nimillä mutta myöhemmin nimeksi vakiintui Jazzmuseo yhtyeen säännöllisen konserttisarjan järjestämispaikan Emil Aaltosen museon mukaan.

Yhtyeen konsertit on teemoitettu ja yhden tällaisen teeman, spirituaalien ja jazzin kohtaaminen, kappaleista julkaistiin vuonna 2014 livealbumi Live in Kangasala. Levy äänitettiin vuonna 2013 Kangasalla kahdessa konsertissa yhtyeen esiintyessä nimellä Holy Land.  7.11.2018 julkaistiin yhtyeen toinen livealbumi Elävänä Pyynikinlinnassa. Tämänkertaisen konsertin teemana on luonto.

Lipunmyynti 25.10. alkaen.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *