loader image

Date

Nov 24 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 9:00 pm

Masa Orpana, Anssi Tikanmäen orkesteri ja Riku Niemen orkesteri: Maisemakuvia Suomesta

Masa Orpana

Masa Orpana on esiintynyt sooloartistina lukuisilla festivaaleilla, klubeilla ja tunnetuissa konserttipaikoissa ympäri maailman.

Alun perin Kangasalla syntynyttä Orpanaa pidetään sekä Suomen yhtenä lahjakkaimmista tenorisaksofonin soittajista, että monipuolisimmista puupuhaltajista. Orpana on työskennellyt yhdessä lukuisten pitkän linjan artistien kanssa, joista esimerkkeinä mainittakoon Diz Watson, Tony Uter, Junior Watson, Jo’ Buddy, Ismo Haavisto ja Eero Raittinen.

Anssi Tikanmäen orkesteri ja Riku Niemi Orchestra: Maisemakuvia Suomesta

Konsertin kesto noin 2 h, sisältäen väliajan

Anssi Tikanmäen vuonna 1981 ensilevyllään julkaisema Maisemakuvia Suomesta on jo useamman suomalaissukupolven ikoninen kestosuosikki. Sen eeppiset ja jylhät mutta samalla myös raikkaat ja hyväntuuliset maailmat syleilevät vuodesta toiseen kaikkia suuren rytmimusiikin ja orkesterimusiikin ystäviä.

Maisemakuvia Suomesta -konsertissa kuullaan Anssi Tikanmäen sävellyksiä kaikilta kolmelta Maisemakuvia-albumilta, jotka ovat Maisemakuvia Suomesta (1981), Tuntematon maa (2006) ja H2O.fi (2009). Tikanmäki on sovittanut teokset omaa kuuden muusikon kokoonpanoaan ja Riku Niemi Orchestraa varten.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *