loader image

Date

Dec 04 2021

Time

2:00 pm - 4:00 pm

Martin Alvarado: 50th international soloist tour

Martin Alvarado

Martin Alvarado on Argentiinan 2000-luvun merkittävin tangon ääni ja häntä pidetään yhtenä hienoimmista vokalisteista koko tangon historiassa. Hänen ääntään ja lavikarismaansa on verrattu jopa 1930-luvun tangon supertähteen Carlos Gardeliin.Alvaradon ura lähti Suomessa nousuun hänen laulettuaan Tampere Filharmonian solistina vuonna 2003. Hän on esiintynyt Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa estradeilla sekä televisiossa.

Vuonna 2013 Alvaradon konsertti palkittiin Englannissa Latin UK Awards -gaalassa, jonka myötä brittiläinen levyyhtiö Riverboat Records päätyi julkaisemaan hänen uuden albuminsa. Tänä päivänä Martin Alvaradon musiikkia kuullaan päivittäin radiokanavilla ympäri maailman.

Nyt odotus palkitaan jälleen, sillä Martin palaa joulukuussa Suomeen uuden jouluisen konserttinsa kanssa. Luvassa on karismaattista laulua sekä tunnelmallista kitarointia, kun Martin esittää upeita tangokappaleitaan. Artistin perinteisen repertuaarin lisäksi konserteissa kuullaan jouluaiheisia kappaleita, kuten espanjankielinen tulkinta kappaleesta Sydämeeni joulun teet (Canción de navidad)

Keikoilla nähdään myös vahvistuksena Sibelius Akatemian kasvatti, kanttori, tango- ja bandoneontaituri Mikko Helenius.

Helenius on opiskellut sävellystä Suomen lisäksi Pariisissa Gustavo Beytelmannin johdolla ja hän on luonut mainettaan maailmalla sovittamalla kirkkomusiikkia dokumenttielokuviin, levyttämällä ja kiertämällä Sveitsiläisen Estufa Caliente -yhtyeen kanssa sekä soittamalla bandoneonia lukuisissa elokuva- ja nykymusiikkiprojekteissa. Suomessa Helenius tunnetaan Bandola-orkesterin sekä Mástango-yhtyeen jäsenenä

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *